Kulcs a prosperáláshoz

Hogyan legyen szerencsém?

Hogyan legyen szerencsém?

Ez a CÉLOM!!! vagy inkább mégsem...

2010. március 24. - Szikla Szilárd

 

Lehet, hogy érezted már úgy hogy EZ AZ, ezt akarom csinálni és aztán egyszercsak úgy gondoltad, hogy á mégsem. Csináljuk inkább ezt... és lógatott fejjel újra a mókuskerékben érezted magad.

 

Lehet, hogy ez csak a kitartásoddal függ össze, és egyszerűen nem vagy kitartó, tovább kellett volna csinálnod és összejött volna. Hmm... Lehet.... De az is lehet, hogy a személyiséged vagy a tehetséged nem passzolt hozzá, vagy mindkettő.

 

Pl. válogatott focista akarsz lenni, de emlékeid szerint mindig ügyetlen voltál a gömbölyű tárgyak kezelésével. Vagy nagyon jó volt a gömbérzéked, de eléggé visszafogott voltál és nem nagyon szeretted a csapatjátékot. Vagy megvolt a gömbérzéked és csapatjátékos is voltál, de nem nagyon értetted, hogy mi értelme focistaként elérni valamit.

 

A kitartásra még visszatérve, emlékszem hogy nem szerettem telefonálni és na mondom ezt meg fogom szeretni, mert ugye abban van a jövő, ha az ember képes jól meghívni helyekre embereket akkor sikeres tud lenni. 2 éven keresztül csak telefonálásból éltem, hívogattam az embereket kérdéseket tettem fel nekik, eladtam dolgokat és nem is ment rosszul. De sajnos vagy szerencsére nem szerettem meg ezt a munkát. Nincs gondom a telefonálással, ha kell felhívok embereket, de jobban szeretem ha engem hívnak. Szóval a tehetségem megvan hozzá, de a személyiségemmel nem passzol. 

 

"Nyilván kell" kezdődő mondatokkal az a baj, hogy nem passzol a személyiséghez. Szóval ha valamit nem szeretsz, akkor nem feltétlenül veled van a baj. Ez egy személyiségjegy, és nincs értelme annak, hogy azon változtass. Megpróbálhatod, de szerencsésebb ha inkább megkeresed a hozzá való tehetséget és célt és már meg is vagy!

 

Hogy hogyan is lehet ezt megcsinálni, ezt az Életcél Konzultáció kidolgozója Bernard Percy mondja el most szombaton illetve van itt egy videója, ami megmutatja, hogy mi is az amivel Ő foglalkozik:

 

Szeminárium Bernard Percyvel

 

Időpont: 2010-03-27 / Szombat / 14-18 óráig (ÉVENTE SZOKOTT JÖNNI, ÍRJ HA ÉRDEKEL)

Helyszín: Bp., Szentmihályi út 171. / Hubbard College előadóterem

Díj: márc 26-ig 8.000 Ft, helyszínen 10.000 Ft

 

És egy reklám:

 

Megjelent Duncan Shelley Új könyve!

 

Egyébként a napokban megfigyeltem pár embert, akik nagyon határozottnak néztek ki, tiszta volt a tekintetük és mosolyogtak. Mindnégyükben az volt a közös, hogy reggeltől estig dolgoznak, keveset aludtak és nagyon célon voltak. Ügyesen érték el nálam azt, amit szerettek volna és jó volt a társaságukban lenni. Személyiségük teljesen passzolt munkájukhoz és úgy tűnt tehetségesek is.

 

Mondhatnánk azt, hogy szerencséjük volt, és ez így is van, de a SZERENCSE tanulható!

 

ITT!

 

 Vasárnap délelőtt pedig Bernard megtartja "A sikeres emberi kapcsolatok titka" szemináriumot:

 

- Mi a boldog házasság, és a sikeres szexuális élet titka?

- Hogyan szerezd meg párod figyelmét?

- Hogyan tudod elérni veszekedés nélkül, hogy gyermeked megváltoztassa döntését?

 

 

Időpont: 2010-03-28 (vasárnap) 10.00 - 13.00

Helyszín: Bp, XV. ker, Szentmihályi út 171. III. emelet

Ár: 6.400 Ft + áfa

 

reportok@gmail.com

30-388-6660

 

 

 

 

 

 



 


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyantalaldmegacelod.blog.hu/api/trackback/id/tr511864920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása